15. godišnja i 8. izborna skupština NALED-a: AGENDA 2025: VIZIJA ZA BUDUĆNOST

Dani zasedanja: 18-24. jun 2021. 

Upravni odbor NALED-a obaveštava članstvo da će 15. godišnja i 8. izborna Skupština udruženja biti organizovana putem digitalne platforme NALED-a, od 18. do 24. juna 2021.

Tokom pet dana, 300 kompanija, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva imaće priliku da sagleda ostvarene rezultate, definiše novu viziju održivog razvoja Srbije, i izabere članove Upravnog i Nadzornog odbora koji će u naredne četiri godine predvoditi reformske inicijative NALED-a za bolje uslove poslovanja.

Svečano zaključenje Skupštine biće organizovano uživo (u skladu sa epidemiološkim merama) poslednjeg dana zasedanja uz prenos na sajtu www.naled.rs, kada će u prisustvu lidera NALED-a, Vlade i međunarodne zajednice biti proglašeni rezultati glasanja i tradicionalno dodeljena NALED-ova Strela za doprinos ekonomskom razvoju.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozivamo kvalifikovane članove NALED-a da u periodu od 1. do 14. juna 2021. podnesu kandidature za Upravni ili Nadzorni odbor onlajn na platforma.naled.rs, u skladu sa Pravilnikom o izboru članova Upravnog i Nadzornog odbora NALED-a.

Podnošenje kandidatura i glasanje će biti dostupni svim punopravnim članovima uz onlajn registraciju, unosom jedinstvenih pristupnih podataka. Svi članovi na ovaj način mogu ostvariti uvid u skupštinske materijale najkasnije sedam dana pre isteka roka za glasanje, i u svakom momentu proveriti status članstva i podatke u bazi kontakata NALED-a.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE