Moj profil

Skupština NALED-a 2022

16. godišnja Skupština NALED-a zasedaće putem digitalne platforme NALED-a od 11. do 18. maja 2022 do 11h.

Banket povodom svečanog zaključenja Skupštine i predstavljanje rezultata eSednice održaće se poslednjeg dana zasedanja, 18. maja sa početkom u 17h, uživo u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Broj učesnika na svečanom banketu je ograničen. Molimo vas da delegirate od jednog do najviše četiri predstavnika u skladu sa kategorijom članstva kojoj pripadate uz obaveznu prijavu učešća putem mejla office@naled.rs najkasnije do 16. maja 2022. Status i kategoriju članstva kao i podatke vaše organizacije u NALED bazi kontakata možete proveriti u nastavku.

Za sve dodatne informacije stoji vam na raspolaganju naš tim za podršku: Višnja Račić, šefica Jedinice za razvoj članstva i CSR (v.racic@naled.rs, 063 301 061) i Milica Ožegović, menadžerka za komunikacije, događaje i CSR (m.ozegovic@naled.rs, 063 10 222 35).

Preuzmite: Obaveštenje Upravnog odbora o održavanju Skupštine sa predloženim programom rada.

Osnovne informacije

Naziv

Website

Adresa

,

Učešće

Baza kontakata

NALED-ova baza kontakata je ključna za pravovremenu i ciljanu komunikaciju sa članovima i partnerima. U nastavku su kontakt podaci kojima raspolažemo za vašu organizaciju.

Molimo vas da nas obavestite ukoliko su potrebne izmene ili neki od navedenih kontakata ne treba da imaju pravo pristupa zaključanim servisima NALED-a. Osoba za kontakt i podršku je Stefani Kostić, koordinatorka za članstvo i CSR, s.kostic@naled.rs, 011 3373 063

# Email Ime i prezime Funkcija Mobilni telefon Fiksni telefon

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE