NALED Baza treninga

U okviru on-line Baze treninga, NALED u saradnji sa ambasadama i međunarodnim partnerima informiše članove o mogućnostima pohađanja besplatnih ili subvencionisanih programa stručnog usavršavanja u inostranstvu. Selekciju kandidata obavljaju organizatori, dok u pojedinim slučajevima NALED može pripremiti pismo preporuke i pružiti podršku članovima u procesu prijavljivanja. Od učesnika se očekuje da po završetku obuke podele utiske sa studijskog putovanja (u formi bloga ili kratkog izveštaja) uz nekoliko propratnih fotografija. Za više informacije o uslovima učešća i proceduri prijavljivanja potrebno je kontaktirati Izvršnu kancelariju NALED-a na marketing@naled.rs i naznačiti naziv i datum održavanja konkretne obuke za koju je kandidat zainteresovan.

NAPOMENA: Zbog aktuelne epidemiološke situacije i mera za suzbijanje COVID-19, Baza treninga trenutno sadrži samo mogućnosti pohađanja online obuka, usled otežane organizacije međunarodnih programa usavršavanja. Ambasade i međunarodne organizacije u čijim zemljama postoje aktuelni programi profesionalnog usavršavanja mogu doprineti Bazi treninga i jačanju kapaciteta javnog, privatnog i civilnog sektora slanjem informacija o obukama dostupnim za građane Srbije na marketing@naled.rs.

Arhiva baze treninga »

Rb. Obuka Institucija Grad Zemlja Rok za prijavu Početak obuke Kraj obuke Trajanje (dani) Oblast

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE