Proglašeni Najčlanovi NALED-a 2021 iz privatnog, javnog i civilnog sektora 

Svetoslav Atanasov generalni direktor Coca Cola HBC, Zoran Semenović predsednik opštine Šid i Neven Marinović direktor SMART kolektiva, poneli su ovogodišnje titule Najčlanova NALED-a u konkurenciji od preko 300 kompanija, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva. U okviru Septembarskog susreta NALED-a, organizovano je i glasanje publike, gde je najviše glasova osvojio Zoran Semenović. 

Ovogodišnje priznanje dodeljuje se za izuzetan doprinos razvoju organizacije i članstva, jačanju ugleda i promociji zajedničkih vrednosti NALED-a, po odluci Upravnog odbora, a na predlog Izvršne kancelarije.  

Od prakse do pozicije generalnog direktora

Kao član Upravnog odbora NALED-a, Svetoslav Atanasov pruža punu podršku razvoju organizacije kroz strateške smernice i mentorsku podršku u saradnji s izvršnom kancelarijom. Predvodi kompaniju koja je u članstvu NALED-a od 2012. i pionir je Saveza za fer konkurenciju, kao i angažovani član Saveza za hranu i poljoprivredu i Saveza za zaštitu životne sredine. Balkanskog senzibiliteta, osluškuje potrebe članova iz ruralnih područja, poput Surdulice i Bele Palanke, čije projekte je uvek spreman da podrži. Posebnu pažnju posvećuje programima za mlade, očuvanje kulturnog nasleđa i zaštitu životne sredine, zbog čije dobrobiti se kaže, i angažuje u NALED-u. Omiljen među kolegama u svom timu i NALED-u zbog menadžerskih veština, liderske vizije i sluha za druge. Neposredan i direktan, uvek dostupan i autentičan u odnosu. Višestruki pokrovitelj letnjih susreta, svakodnevno je prisutan među zaposlenima i gostima NALED-a koje krepi vodom sa Vlasine.

Rođen u dalekoj Australiji, trijumfovao u Vojvodini

Kroz članstvo u upravnom odboru, svojim autoritetom i kontaktima Zoran Semenović doprineo je jačanju saradnje sa lokalnim samoupravama, širenju članstva i promociji delovanja organizacije. Pokazuje izuzetnu odgovornost i spremnost da se angažuje na jačanju ugleda organizacije NALED-a kroz realizaciju inicijativa za opšte dobro. Kao jedan od pionira kampanje “Umetnost Srbije”, svojom podrškom doprineo je da se Šid prepozna kao sredina koja je iznedrila velika umetnička imena poput Save Šumanovića i Ilije Bašičevića Bosilja. Kao jedan od prvih potpisnika deklaracije za zaštitu pčela, lično se angažovao i kao zagovornik NALED platforme za grupno finansiranje sa ciljem da se u saradnji sa širom zajednicom obezbede sredstva za podršku lokalnim inicijativama. U saradnji s izvršnom kancelarijom, nastupa krajnje odgovorno i pokroviteljski i nastoji da pruži punu podršku da se inicijative u kojima učestvuje uspešno sprovedu. Pristupačan, pouzdan i uvek tu za NALED.

Osvaja filmskim šarmom i društveno odgovornim radom

Kao član prvog Upravnog odbora NALED-a i aktuelni član Savetodavnog odbora NALED-a, Neven Marinović u kontinuitetu daje podršku razvoju i jačanju naše organizacije kroz partnerstvo i saradnju sa timom Smart kolektiva koji baštini 15 godina članstva u NALED-u. Na čelu je domaće organizacije koja je prepoznata kao lider u oblasti društveno odgovornog poslovanja, održive ekonomije i socijalnog preduzetništva. U saradnji NALED-a i Smart kolektiva iznedrili smo prvi standard društveno odgovornog poslovanja i nacrt zakona o socijalnom preduzetništvu. Tokom pandemije COVID-a 19 zajednički smo se zalagali za ukidanje PDV-a na donacije hrane i unapređenje uslova za doniranje. Partnerstva sa članovima NALED-a iz svih sektora, gradi svojim neprikosnovenim veštinama liderstva, mentorstva i socijalnog marketinga. Nadaleko prepoznatljiv i omiljen među kolegama, jer svim zadacima i izazovima pristupa s entuzijazmom i motivišućim humorom. Poseduje filmski šarm i talenat za javni nastup, zbog čega mu već tradicionalno pripada uloga voditelja na Septembarskom suretu NALED-a.

 


Povezani Sadržaji

Vesti

Članovi NALED-a izabrali novi Upravni odbor i reformske prioritete do 2025.

24.06.2021

Novi Upravni odbor NALED-a u naredne četiri godine predvodiće Stanka...Pročitaj vest
Vesti

NALED obeležio 15 jubilarnih godina rada na Septembarskom susretu 

17.09.2021

Članovi i partneri NALED-a okupili su se u sredu 15. septembra, na...Pročitaj vest
Vesti

Vladislav Cvetković novi predsednik Upravnog odbora NALED-a

22.07.2021

Vladislav Cvetković, direktor za poslovno savetovanje u kompaniji...Pročitaj vest

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE