Održana završna radionica strateškog planiranja za članove Izvršne kancelarije

U autentičnom ambijentu pivare Kabinet na Kosmaju, kroz interaktivne sadržaje i neformalno druženje organizovana je celodnevna završna radionica strateškog planiranja pod nazivom „Strateški plan NALED-a za sve“. Priliku da se na edukativan i zanimljiv način upoznaju sa reformskim prioritetima do 2025. imali su zaposleni iz Izvršne kancelarije. Proces strateškog planiranja i završnu radionicu fasilitirala je dr Sonja Stojanović Gajić, koja je pomagala organizaciji u izradi prethodnog strateškog plana za period 2018-2021.

Ideja je bila da se novim zaposlenima približi delokrug rada organizacije, da kroz igru i takmičenje bolje razumeju regionalnu perspektivu delovanja NALED-a i buduće prioritete i ciljeve. Posebnu pažnju privukle su edukativne radionice tokom kojih su direktori odeljenja i šefovi jedinica odgovarali na pitanja učesnika o programskim i organizacionim ciljevima, novitetima u odnosu na prethodni period, fokusu budućih aktivnosti i pojedinostima o radu njihovih sektora.

Novi strateški plan 2022-2025 usvojen je i javnosti predstavljen na završnoj sednici XVI Skupštine NALED-a, nakon što je u prethodnom četvorogodišnjem periodu ostvareno u potpunosti ili delimično 74% ciljeva i 88% očekivanih rezultata, a u proseku, po godinama realizovano 92% svih planiranih aktivnosti. Tri ključna reformska prioriteta izabranih od starane članova na koje će se NALED fokusirati u budućnosti su podrška sprovođenju zelene agende, unapređenje uslova za investiranje i izgradnju i unapređenje kvaliteta donošenja propisa. Drugi, ništa manje važni prioriteti su, između ostalih, i dalji razvoj eUprave, ePoslovanja, unapređenje javnih finansija, suzbijanje sive ekonomije, podrška privredi na lokalu.

Druženje na Kosmaju bilo je i prilika da se proslavi desetogodišnji jubilej rada Ivana Radaka, šefa Jedinice za odnose s javnošću i Jovane Ćirić, marketing menadžerke, koji zajedno sa još deset stalno zaposlenih u NALED-u više od decenije vredno doprinose radu na reformama i boljem poslovnom okruženju.


Povezani Sadržaji

Vesti

Članovi NALED-a izabrali novi Upravni odbor i reformske prioritete do 2025.

24.06.2021

Novi Upravni odbor NALED-a u naredne četiri godine predvodiće Stanka...Pročitaj vest
Vesti

Članovi NALED-a usvojili 12 reformskih prioriteta do 2025.

18.05.2022

Podrška sprovođenju zelene agende, unapređenje uslova za investiranje i...Pročitaj vest
Kliping

[EURONEWS] NALED izabrao tri ključna reformska prioriteta do 2025. godine

24.05.2022

Podrška sprovođenju zelene agende, unapređenje uslova za investiranje i...Pročitaj više

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE