Anketa za građane i LSU - prostorno i urbanističko planiranje

NALED, u saradnji sa Geografskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, a pod pokroviteljstvom SILP eksperimentalnog fonda, u okviru projekta "Glas građana u prostornom i urbanističkom planiranju" sprovodi istraživanje sa lokalnim samoupravama na temu transparentnosti izrade i izmene planskih dokumenata.
 
Svrha ovog istraživanja jeste da se od stručnih organa lokalnih samouprava koji su nadležni za donošenje planskih dokumenata pribave informacije o iskustvima u planskom procesu, kako bi se sagledali aktuelni problemi i izazovi sa kojima se suočavaju građani i privreda i predložilo unapređenje postojećeg stanja koje bi pomoglo unapređenju transparentnosti procesa izrade i usvajanja prostornih i urbanističkih planova.

Molimo vas da popunjavanjem upitnika date vaš doprinos povećanju transparentnosti izrade i izmene planskih dokumenata.
 
 
Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi sa anketom možete nam se obratiti putem e-mail-a na adresu: j.vejinovic@naled.rs

Za popunjavanje upitnika potrebno je oko 5 minuta.

LOGOI - VECE UCESCE GRADJANA.png

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE