Nataša Sekulić izabrana za Najčlana NALED-a 2018

U četvrtak 6. septembra na Kraljevskom dvoru organizovan je tradicionalni Septembarski susret članova i partnera NALED-a. Tom prilikom okupljeni članovi izglasali su da Nataša Sekulić, regionalna direktorka kompanije IBM i prva predsednica Saveza za e-upravu, ponese priznanje Najčlan organizacije za 2018.

Izvršna kancelarija i Upravni odbor NALED-a su od 300 članova nominovali tri kandidata, po jednog predstavnika iz privatnog, javnog i civilnog sektora za koje smatraju da su svojim nesebičnim zalaganjem dali doprinos razvoju organizacije i članstva, jačanju ugleda i promociji zajedničkih vrednosti. Za priznanje za Najčlana nominovani su bili još Ninoslav Erić, predsednik opštine Ćuprija i član Izvršnog odbora NALED-a i Rodoljub Živadinović, predsednik Saveza pčelarskih organizacija Srbije. Iako su za Izvršnu kancelariju sva tri kandidata pobednici, prisutni članstvi NALED-a su tokom večeri glasali i izabrali Natašu za prvu među jednakima. Pogledajte profile nominovanih kandidata na linku.

“Prva dama IT industrije i prva predsednica NALED-ovog Saveza za e-upravu pomogla je da za dve godine od 20 članova, koliko ih je bilo na početku, Savez okupi 50 kompanija i lokalnih samouprava oko zajedničkog cilja – a to je efikasna, elektronska javna uprava. Iako je odgovorna za poslovanje IBM-a na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije, Nataša je uvek spremna da izdvoji vreme i lično se angažuje kako u Savezu tako i na terenu – rame uz rame sa Izvršnom kancelarijom. Aktivni je borac za jačanje informacione bezbednosti lokalnih samouprava,” izjavila je Violeta Jovanović, izvršna direktorka NALED-a i istakla da je Nataša dala stručni doprinos izradi novog zakonskog okvira za e-poslovanje i e-upravu i otvorila vrata administraciji bez suvišnih papira.

Još jednom čestitamo svim nominovanim kandidatima na zalaganju da zajedno budemo još bolji.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE