[TV Nova S] Evo kako do subvencija za bezgotovinsku naplatu

Milica Golubović, koordinatorka Inicijative "Bolji način" ispred NALED-a gostovala je u emisiji "Među nama" na TV Nova. Ona je govorila o utiscima o održanoj regionalnoj konferenciji u Tirani, programu podrške za uvođenje elektronskog plaćanja i budućim planovima Inicijative "Bolji Način" koji je pre godinu dana zaživeo u našoj zemlji.

Osnovni stub projekta je Program podrške za uvođenje elektronskog plaćanja (POS program) namenjen preduzetnicima, mikro i malim privrednicima i institucijama koji u poslednjih godinu dana svog rada, nisu prihvatali bezgotovinsko plaćanje, rekla je Golubovićeva.

Pored POS programa, koji je već prepoznat kao efikasno sredstvo za postizanje tih ciljeva, takođe je prepoznata nagradna igra "Uzmi račun i pobedi".

„Razgovaramo trenutno sa Crnom Gorom, Severnom Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom“, rekla je Golubović.

Dodala je da imamo više od 4.000 preduzetnika. Program bezgotovinskog plaćanja koji je predstavila naša zemlja traje tri godine. 

Snimak celokupnog gostovanja možete pogledati OVDE.


Povezani Sadržaji

Vesti

Inicijativa „Bolji način“ se širi na Zapadni Balkan

14.06.2024

Ovakvi regionalni događaji od velikog su značaja za oko 20 miliona građana i...Pročitaj vest
Projekti

Nacionalna inicijativa za bezgotovinsko plaćanje

06.09.2021

 Projekat usmeren na stvaranje boljih uslova za razvoj i podsticanje svih vidova bezgotovinskog plaćanja u privatnom i javnom sektoru...Pročitaj više
Vesti

Više od 1700 prijava za uvođenje bezgotovinskog plaćanja kroz POS program

03.10.2023

Za unapređenje poslovanja kroz uvođenje bezgotovinskog plaćanja ...Pročitaj vest

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE