Prva izborna sednica Saveza za imovinu i investicije u digitalnom formatu održana je od 21. do 24. septembra 2020. Punopravni članovi NALED-a koji učestvuju u radu Saveza su na sednici glasali za članove novog predsedništva i usvajanje izmena i dopuna Poslovnika o radu.

Rezultati glasanja, novoizabrano predsedništvo i prioriteti predstavljeni su uživo, na otvorenoj sednici održanoj 6. oktobra čiji snimak možete pogledati na NALED-ovom YouTube kanalu.

1. Izmene i dopune Poslovnika o radu Saveza

Izvršna kancelarija NALED-a predlaže Izmene i dopune Poslovnika kako bi se precizirao i olakšao rad Saveza u budućnosti, uključujući i rad na elektronskim sednicama, u skladu sa izmenjenim okolnostima. Naziv saveza promenjen je u Savez za imovinu i investicije, u skladu sa proširenim obuhvatom delovanja.

Preuzmite

2. Kandidati za predsedništvo Saveza

Predsedništvo Saveza se bira na period od dve godine. Kandidati sa najvećim brojem glasova će formirati Predsedništvo i između sebe izabrati budućeg predsednika Saveza.

Biografije kandidata su navedene abecedno, po imenu.

Dejan Vuković

Dejan Vuković

Vuković i partneri, osnivač i vodeći partner

Potpredsednik Saveza za imovinu i investicijeDejan Vuković je managing partner kancelarije Vuković & partneri AOD Beograd i profesionalno s ...

Jovan Purar

Jovan Purar

MK Group, direktor društva

Predsednik Saveza za imovinu i investicijeJovan Purar rođen je 1959. godine u Levanjskoj Varoši u opštini Đakovo, Republika Hr ...

Nikola Lapčević

Nikola Lapčević

Erste banka, direktor pravnog sektora

Potpredsednik Saveza za imovinu i investicijeNikola Lapčević je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pripravnički staž ob ...

Sabahudin Tahirović

Sabahudin Tahirović

InPharm

Savetnik generalnog direktoraSabahudin Tahirović rođen je 1963. u Novoj Varoši gde je završio osnovnu i srednju & ...

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE