Prva izborna sednica Saveza za zdravstvo u digitalnom formatu održana je od 21. do 24. septembra 2020. Punopravni članovi NALED-a koji učestvuju u radu Saveza su na sednici glasali za članove novog predsedništva i usvajanje izmena i dopuna Poslovnika o radu.

Rezultati glasanja, novoizabrano predsedništvo i prioriteti predstavljeni su uživo, na otvorenoj sednici održanoj 25. septembra čiji snimak možete pogledati na NALED-ovom YouTube kanalu.

Pogledajte video izveštaj i poruku aktuelne predsednice Saveza, Une Ljubičić, ispred kompanije Pfizer.

1. Izmene i dopune Poslovnika o radu Saveza

Izvršna kancelarija NALED-a predlaže Izmene i dopune Poslovnika kako bi se precizirao i olakšao rad Saveza u budućnosti, uključujući i rad na elektronskim sednicama, u skladu sa izmenjenim okolnostima.

Preuzmite

2. Kandidati za predsedništvo Saveza

Predsedništvo Saveza se bira na period od dve godine. Kandidati sa najvećim brojem glasova će formirati Predsedništvo i između sebe izabrati budućeg predsednika Saveza.

Biografije kandidata su navedene abecedno, po imenu.

Aleksandar Tripković

Aleksandar Tripković

AstraZeneca, direktor

Potpredsednik Saveza za zdravstvoAleksandar Tripković je direktor inovativne farmaceutske kompanije AstraZeneca za Srbiju i Crnu Gor ...

Dejan Pešić

Dejan Pešić

MediGroup, direktor

Potpredsednik Saveza za zdravstvoDejan Pešić diplomu osnovnih studija stekao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, a ...

Čedomir Pantelić

Čedomir Pantelić

Stomatološka komora Srbije

PredsednikČedomir Pantelić rođen je 1964. godine. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Novom S ...

Una Ljubičić

Una Ljubičić

Pfizer, direktorka za retke bolesti

Potpredsednica Saveza za zdravstvoUna Ljubičić je diplomirani doktor medicine, sa MBA diplomom Opšteg Menadžmenta na Sheffie ...

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE