Prva izborna sednica Saveza za zaštitu životne sredine u digitalnom formatu održana je od 7. do 10. septembra 2020. Punopravni članovi NALED-a koji učestvuju u radu Saveza su na sednici glasali za članove novog predsedništva i usvajanje izmena i dopuna Poslovnika o radu.

Rezultati glasanja, novoizabrano predsedništvo i prioriteti predstavljeni su uživo, na otvorenoj sednici održanoj 11. septembra čiji snimak možete pogledati na NALED-ovom YouTube kanalu.

Pogledajte video izveštaj i poruku predsednice Saveza, Jelene Kiš, ispred kompanije Ball Packaging Europe.

1. Izmene i dopune Poslovnika o radu Saveza

Izvršna kancelarija NALED-a predlaže Izmene i dopune Poslovnika kako bi se precizirao i olakšao rad Saveza u budućnosti, uključujući i rad na elektronskim sednicama, u skladu sa izmenjenim okolnostima.

Preuzmite

2. Kandidati za predsedništvo Saveza

Predsedništvo Saveza se bira na period od dve godine. Kandidati sa najvećim brojem glasova će formirati Predsedništvo i između sebe izabrati budućeg predsednika Saveza.

Biografije kandidata su navedene abecedno, po imenu.

Aleksandar Milikić

Aleksandar Milikić

Grad Bor

GradonačelnikAleksandar Milikić rođen je 1982. godine. Zvanje diplomiranog inženjera industrijske informatike ...

Bojan Gligić

Bojan Gligić

Esotron

Regionalni menadžerBojan Gligić je Regionalni menadžer kompanije Es ...

Bojana Perić

Bojana Perić

Ekostar Pak, direktorka

Predsednica Saveza za zaštitu životne sredineBojana Perić je direktor operatera sistema upravljanja ambalažnim otpadom – Ekostar Pak, osn ...

Jelena Kiš

Jelena Kiš

Ball Packaging Europe, menadžerka za održivost i regulatorne poslove

Predsednica Saveza za zaštitu životne sredineJelena Kiš je menadžer za održivost i regulatorne poslove za Centralnu i Istočnu Evropu u ...

Slobodanka Cucić

Slobodanka Cucić

Apatinska pivara / Molson Coors, Menadžerka za korporativne poslove

Potpredsednica Saveza za zaštitu životne sredineSlobodanka Cucić je menadžerka za korporativne poslove u kompaniji Apatinska Pivara Molson Coors. ...

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE