Javni poziv za mala, srednja i velika preduzeća iz cele Srbije za učešće u programu zapošljavanja

Projekat Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji”, raspisao je javni poziv za mala, srednja i velika preduzeća iz cele Srbije koja imaju potrebu za novim zapošljavanjem, za učešće u programu zapošljavanja kroz obuke praktičnih veština za Rome i pripadnike drugih marginalizovanih grupa u Srbiji.

Više informacijа, kao i prijavni formular i kriterijume koji će se ocenjivati prilikom evaluacije prijava možete naći na sledećem linku.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete online prezentaciji konkursa, koja će se održati u četvrtak, 12.11. od 12:00-13:00h, možete se prijaviti na mejl miodrag.shrestha@gfa-group.de.

Projekat Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji”, realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, uz stručnu podršku GFA Consulting Group GMbH.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE