Do 20% popusta za Master class Employer Branding

U petak, 1. novembra 2019, u  Kongresnom centru Envoy hotela, prvi put u regionu biće organizovan FEBS Master Class - Employer Branding strategija i najbolje prakse u organizaciji Centra za komunikacije FLOU i Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan. O izuzetno aktuelnoj temi EMPLOYER BRANDING strategija i najbolje prakse, govoriće ekspert iz ove oblasti, dr Sonja Jovanović dugogodišnji HR direktor kompanije Ernst & Young. 
 
Uz predavanja, održaće se specijalno dizajnirana radionica. Učesnici će proći ceo proces razmišljanja i delovanja koji je potreban za sprovođenje uspešne strategije Employer Branding-a. Na kraju dodela sertifikata: FEBS Master Class - Employer Branding strategija i najbolje prakse.
 
Za članove i partnere NALED-a obezbeđen je poseban popust od 15% na cenu kotizacije (redovna cena 4.860 dinara), prvih 5 članova NALED-a koji se po objavljivanju ponude jave na e-mail office@flou.rs ostvaruje pravo na specijalan popust od 20%.
 

Više o FEBS Master Class i organizaciji FLOU možete videti na linku https://www.flou.rs/febs-master-class/

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE