20% popusta na školarinu za Master studije na FEFA

FEFA fakultet nudi svim članovima NALED-a mogućnost umanjenja školarine od 20% na sve master programe - Digitalna transformacija, kreativna industrija i ekonomija. Ponuda fakulteta FEFA važi do 1. novembra kada počinje nastava, a kontakt za prijavu i druga pitanja je info@fefa.edu.rs

Studijski programi:

Digitalna transformacija
Na master programu Digitalna transformacija FEFA fakulteta naučićete više o novim tehnologijama i uticaju na promene poslovnih modela, digitalnoj ekonomiji, o tome kako stvoriti vrednost iz obilja podataka i kako na osnovu njih donositi poslovne odluke, ali i kako da stečeno znanje primenite u poslu. 

Kreativna produkcija
Kreativne industrije su najbrže rastuća grana ekonomije u Srbiji, a kreativnost kao osnova inovativnosti postaje neophodna za opstanak kompanija na tržištima budućnosti. Sa osnovama u biznisu i ekonomiji, studenti savladavaju specifične veštine u oblasti kreativne produkcije i industrije zabave što ih čini kreativnim producentima, autorima i preduzetnicima nove generacije.

Ekonomija:
Ekonomija današnjice zato podrazumeva razumevanje savremenog okruženja u kojem poslujemo, analizu mogućih rizika i svakako definisanje konkurentskih pozicija i strategija. Tržište traga za novim obrazovnim profilima - ekonomistima koji raspolažu savremenim znanjima i kompetencijama! Master studije na programu Ekonomija pružaju upravo takva - primenljiva i praktična znanja. 

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE